Kā pareizi atradināt no nakts barošanas?
Parasti saka, ka ap 9 mēnešiem mazulis jau var nogulēt visu nakti, ar visu nakti domājot 5h un parasti raksta no 12-5 mazulis guļ.
Kā tad ir - ja lieku gulēt mazuli 9os vakarā, kad padzeram pienu... tad man ap 12 viņs būtu vinš jāmodina uz barošanu? Un tad līdz 5iem nebarot?
|
|

Es savu meitu pieradināju neēst jau no 4 mēneša, kad ieraudājās, iemānīju knupīti, un viņa aizmiga atkal, tā vairākas naktis pēc kārtas, kamēr vairāk nemodās augšā naktīs. Meitiņai jau tulīt būs gads, un viņa čuč tikpat labi kā mēs.
Arī manas draudzenes prasīja, kā man tas izdevies, nezinu, bet tas nebija pārāk sarežģīti.
Vienkārši bērniņam jāpierod, ka naktīs ir jāguļ, nevis jāēd.:)
Jo ātrāk mammas sāksiet radināt, jo pašām bus vieglāk, varēsiet izgulēties!:)
jāāā,bet ir jau bērniņi,kuri knupīšus galīgi nevēlas...manam puikam jau 1,3gadi,bet joprojām pa nakti mostas uzņammāt vairākas reizītes...
Mana meitiņai tagad ir gads un 3 mēneši, tagad jau izguļ visu nakti (no 22 - 7). Reizēm pa nakti grozās un pamostas, bet tad paglāstu un viņa iemieg. Speciāli nebija nekāda atradināšanas rituāla, mazā augot pati arvien vairāk sāka naktī gulēt un mazāk celties. (Savukārt mana brāļa dēls jau kopš dzimšanas izguļ visu nakti bez celšanās - katram mazulim režīms ir savādāks).
Kas attiecas uz knupīti, tad, piemēram, knupīti ne par ko neņēma, ja mēģināju apmānīt un iedot naktī, tad aizmeta pa gaisu un skaļi protestēja :)
Pashaa saakumaa , kad deelinjsh piedzima, tad tikai biezhi eeda,tikai pirmaas 2 nedeeljas!!!
Lai atbildētu uz tēmu, lūdzu ielogojies!