Ziņo mums par kļūdām, tehniskām nepilnībām, ja pamani necenzētu vārdu lietošanu, kā arī slēpot reklāmu. Gaidīsim arī priekšlikumus, ko vēl tu vēlētos, lai portāls būtu vēl foršāks un labāks.
Sakiet lūdzu, kā var nobalsot par bildēm? Ja es dienā vienu reizi
nobalsoju par vienu bildi no viena datora, vairāk to nevaru izdarīt?
Par to pašu bildi mēģināja balsot arī citas personas no citiem
datoriem, bet arī vairs nevarēja nobalsot.
Kaapeec nevaru nobalsot???????????Lieta taada, ka pirmaajaas dienaas to vareeja izdariit,bet tagat vairs ne. Balsoshana nebuus godiiga. Sho lietu tieshaam vajadzeetu sakaartot!!!!!
Es varu. Diez kādas pārlūkprogrammas jums ir? Man mājās ir ir mozilla, bet darbā explorer- ar abām varu. Varbūt kādas pa kluso nobalso no jūsu datoriem pirms jums? :)
Njaa, arii es jau wairaak kaa diwas nedeeljas newaru nobalsot- raada tik rocinju "super".... taa tieshaam naw godiigi!!!!:(:(:( man ar datoru wiss ok...:)
Njaa, arii es jau wairaak kaa diwas nedeeljas newaru nobalsot- raada tik rocinju "super".... taa tieshaam naw godiigi!!!!:(:(:( man ar datoru wiss ok...:)
Labdien! Tikko nobalsoju konkursā Mēneša mazulis. Viss strādā. Vai Jūs, lūdzu, neuzrakstītu sīkāk - kurā konkursā balstojat un kā rīkojaties, jo patiešām neredzu problēmu.
Mēģinu balsot jau vairākas dienas, bet neizdodas. Kāpēc?
Lai atbildētu uz tēmu, lūdzu ielogojies!