Ko īsti darīt ar kolrābi. 
Pats biežākais veids, gluži kā kāli, nograuzt svaigu. Meita gan izbrāķē man, bet pārējiem garšo. 
Otrs veids - pankūciņās. Mēs smejoties šīs saucam par kāpostu pankūkām, jo kolrābis jau arī ir kāposta veids. Šādi garšo visiem. 
Nepieciešams:
1 kolrābis - sarīvēts
4 lielas lapu kāposta lapas - smalki sagrieztas
1 neliels puravs - smalki sagriezts
1/2 tējkarote ķiploku pulveris
1 tējkarote Za'atar garšvielu maisījums (tas, kas bez sāls, nopērkams SpiceHouse)
sāls
2 olas
1/2 glāze piens
un 1 glāze pelēko zirņu milti (ZS Kaņepītes)
Visas šīs sastāvdaļas sajauc kopā, un ļauj kādas 15-20 minūtes ievilkties. Tad cep pankūciņas. 
Pasniegšanai brokoļu zaļumi un krējums+tomātu pulveris+ķiploku pulveris+sāls - viens no fantastiskākajiem dipiem!


0 Super!