Vienā jaukā svētdienā pēc dievkalpojuma, mēs uzaicinājām pie mums ciemos draugus uz vakariņām. Tā kā tas nebija plānots pasākums, tad nebija arī plānotas ēdienreizes ciemiņiem, jo mums pietiktu Tanzānijas vistas un kokosa sautējums. Tad nu nekas cits neatlika kā ātri reaģēt un rīkoties. Manam brīnišķīgajam vīram iešāvās prātā viena kolosāla ideja, ka mēs varētu sacept plānās pankūkas un piedāvāt dažādus pildījumus. Bērni noteikti, ka varētu izvēlēties starp medu un dažādiem ievārījumiem, ja sāļais neietu pie sirds, kā nekā svētdiena ;) Bet mums, pieaugušajiem, varētu sarīvēt sieru un šķiņķi. Bet mani tā ideja par sāļo pildījumu kaut kā "neaizķēra"... līdz pēdējā brīdī no saldētavas izņēmu vārītās, lobītās garneles. Un ziniet, mēs visi, izņemot manu vīru, bijām stāvā sajūsmā par šā pildījuma kombināciju. No sirds iesaku!

 

 

Plānās pankūkas (recepte ir pieejama te)

garneles

avokado

2 ēd.k. krējuma 

100 g majonēzes

sīpolloki

 

 

  • Izcep plānās pankūkas. 
  • Sajauc majonēzi ar krējumu. 
  • Sakapā sīpollokus un piejauc krējumam.
  • Sagriež avokado. 
  • Pankūkā klāj krējuma maisījumu, pa virsu liek avokado gabaliņu un garneles. Visu sarullē un ēd ;)

0 Super!